Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Italianul infectat cu coronavirus nu a fost în București. Interviu pentru presa locală

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: , , ,

Bărbatul italian depistat pozitiv cu coronavirus care a fost în România a acordat un interviu pentru presa din Peninsulă în care a dat detalii în privința stării sale de sănătate și despre călătoria sa în România.

Italianul din Cattolica, în vârstă de 71 de ani, a care a tranzitat România timp de 5 zile, a afirmat că starea sa de sănătate înregistrează o evoluție favorabilă.
„Medicii trebuie să o spună mai bine, cu toate acestea, acum nu mai am febră”.
Italianul a transmis că s-a aflat la Craiova în perioada șederii în România. Totodată, el a menționat că nu a resimțit simptomele bolii atâta timp cât s-a aflat în țara noastră.
Bărbatul a revenit în Italia sâmbătă, 22 februarie, pe aeroportul din Bologna.

După ce a resimțit febră și tuse în cursul zilei de duminică, bărbatul a mers luni la medicul de familie, care, nu a identificat bine simptomele și l-a îndrumat către secția de urgență a spitalului din Cattolica.
Aici, după ce i s-a realizat o radiografie toracică, care a evidențiat imediat caracteristicile bolii, a spus Eleonora Renzi, șefa secției de radiologie, pentru ilrestodelcarlino.it. Ulterior, după scanarea cu computerul tomograf (CT) s-a confirmat existența unei pneumonii non-bacteriene, ci virale. Ulterior, pacientul a fost transportat la Rimini.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW