Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu, despre posibilitatea ca PSD să voteze un guvern tehnocrat: Îl stimez foarte mult pe generalul Ciucă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 februarie 2020 Etichete: , , , , ,

Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, că social-democrații ar putea vota un guvern tehnocrat în cazul în care președintele Klaus Iohannis ar veni cu o astfel de propunere. Președintele interimar al PSD a mai afirmat că îl stimează pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă PSD ar vota un guvern tehnocrat care să fie condus de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, sau de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, Marcel Ciolacu a spus:

 „Nu ştiu. E o discuţie pe care o să o am cu colegii. Dacă se vine cu propunerea să fie iarăşi un guvern minoritar numai PNL, am o mare reţinere de a vota vreodată un guvern minoritar. (…) Şi eu şi Victor Ponta am propus un tehnocrat, un specialist prim-ministru, dar ce nu am mai apucat să spunem, pentru că nu am fost luaţi în serios, cu toate că aveam o majoritate parlamentară şi în spiritul Constituţiei aşa ar fi trebuit, noi nu impuneam un ministru în acel guvern. Vine domnul Ciucă, să spunem – este un specialist pe care eu îl stimez foarte mult -, dacă vine fără niciun membru PNL în guvern, există posibilitatea ca noi să votăm acest guvern. Este posibil”, a declarat, luni seară, Marcel Ciolacu, la TVR.

În cursul zilei de luni, Marcel Ciolacu a afirmat că PSD nu va propune niciun premier la consultările care vor avea loc la Palatul Cotroceni.

sursa foto: Inquam Photos / Octv Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 90182 more Info on that Topic: mainnews.ro/ciolacu-despre-posibilitatea-ca-psd-sa-voteze-un-guvern-tehnocrat-il-stimez-foarte-mult-pe-generalul-ciuca/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW