Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liderul deputaților PSD: Luam în calcul ca până la răspunsul CCR să nu participăm la votul pentru învestirea Guvernului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 11 februarie 2020 Etichete: , ,

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a anunțat că social-democrații iau în calcul să nu participe la votul de învestire a Guvernului Orban, până când CCR nu va da un răspuns.  

„Am înțeles ca a zis Orban ca s-a tergiversat votul de învestitură. Azi a fost unanimitate în BPR, toți au votat pentru, inclusiv PNL. Dacă aveau alte propuneri puteau sa facă altă propunere, sau sa se abțină la vot. E doar un spectacol. Cu siguranță nu vom vota acest guvern incompetent , incapabil, aservit grupurilor de interese. Luam în calcul ca până la răspunsul CCR să nu participăm la acest vot, nu este luată o decizie încă, urmează să mai discutăm în perioada următoare. Pentru stabilitatea României nu trebuie să facem anticipate”, a declarat Alfred Simonis.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a sesizat, luni, CCR cu privire la un eventual conflict juridic între președintele României și Parlament. În sesizarea depusă se contestă desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/liderul-deputatilor-psd-luam-in-calcul-ca-pana-la-raspunsul-ccr-sa-nu-participam-la-votul-pentru-investirea-guvernului/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/liderul-deputatilor-psd-luam-in-calcul-ca-pana-la-raspunsul-ccr-sa-nu-participam-la-votul-pentru-investirea-guvernului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW