Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Un deținut din Penitenciarului Timișoara a evadat/ Bărbatul de 36 de ani, dat în urmărire

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 22 ianuarie 2020 Etichete: ,

Un deținut al Penitenciarului Timișoara, condamnat pentru furt calificat, a evadat, marți dimineață. Echipaje ale IPJ Timiș, Jandarmeriei, dar și a Poliției de Frontieră s-au mobilizat petru a-l găsi pe bărbat.

Sandor-Gyorgy Kovacs, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare pentru furt calificat, care ispășea pedeapsa în regim deschis într-un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara, a evadat marți dimineață. Oamenii legii l-au dat în urmărire.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, spun reprezentanții Penitenciarului.

Reprezentanții Penitenciarului Timișoara au explicat că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracțiunii de evadare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW