Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Accident rutier pe Valea Oltului: Un autocar cu 43 de persoane și o mașină au fost lovite de un TIR-FOTO

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 14 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Un accident rutier în care au fost implicate un autocar cu 43 de persoane la bord, o mașină și un TIR a avut loc, marți, în zona localității Tălmaciuc, județul Sibiu. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Sibiu, șoferul autocarului, de aproximativ 40 de ani, a fost descarcerat de către echipajul de pompieri și a primit îngrijiri medicale.

„Șoferul de aproximativ 40 de ani a fost descarcerat de către echipajul de pompieri și a primit îngrijiri medicale. El a fost transportat la UPU Sibiu cu fractură deschisă membre inferioare, conștient”, potrivit ISU Sibiu.

Alte patru persoane, trei bărbați și o femeie, au primit îngrijiri la fața locului, iar trei dintre ele au fost transportate la UPU Sibiu.

„Dintre cele patru persoane care au primit îngrijiri medicale trei au fost transportate la UPU Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple cu diverse traumatisme”, potrivit sursei citate

Restul persoanelor din autocarul implicat în accident au fost evacuate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de alt autocar.

 

ISU Sibiu

ISU Sibiu

ISU

Sursă foto: ISU Sibiu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW