Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Cât de cinic poți să fii?!

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 6 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Marcel Ciolacu îl atacă pe Ludovic Orban și îl acuză de cinism, afirmând în același timp că Guvernul PNL este incapabil să guverneze. Declarațiile președintelui PSD vin în contextul în care Orban a anunțat, luni, că PNL ia în calcul mai multe variante pentru sancționarea proiectului de lege pentru creșterea alocațiilor, al social-democraților, care a trecut de Parlament.

„Orban, ai o singură variantă: mărește alocațiile copiilor! Cât de cinic poți să fii să inventezi tot felul de scamatorii ca să nu le dai copiilor drepturile cuvenite?! Îl întreb public pe Orban: de ce nu a contestat la CCR, când PSD a votat propunerea PNL de dublare a alocațiilor?! Atunci era bine și acum nu mai e?! Adevărul este altul: PNL este incapabil să guverneze și să găsească soluții!”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban a anunțat, luni, că Guvernul PNL ia în calcul patru variante pentru sancționarea proiectului de lege privind creșterea alocațiilor. Șeful Executivului spune că printre variante se numără atacarea la CCR, prorogarea termenului de intrare în vigoare sau angajarea răspunderii Guvernului în ceea ce privește proiectul PSD care a trecut de Parlament.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW