Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Paleologu îl susține pe Nicușor Dan pentru cursa de la Primăria Capitalei, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 5 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Theodor Paleologu, candidat la primăria Capitalei din partea PMP, spune că îi va susține candidatura lui Nicușor Dan în cazul nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

„Pe Nicușor Dan, așa cum am zis și în trecut”, a spus Theodor Paleologu, într-un video pe pagina sa de Facebook.

Întrebat fiind pe cine ar susține în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, candidatul PMP a spus că pe Nicușor Dan.

„Această situație trebuie luată în vedere mai cu seamă dacă nu se revine la alegerea primarilor în două tururi. Premierul și președintele au promis acest lucru. Să vedem dacă vor reuși și vor vrea să se țină de promisiune. Dacă primarii vor fi aleși în continuare într-un singur tur va trebui să avem din start un candidat unic în București și opțiunea mea în acest moment este Nicușor Dan. E drept că exista diferite sondaje, e drept că numele meu este vehiculat și spre suprinderea mea stau foarte bine în acest sondaje”, a ținut să mai precizeze Paleologu.

Theodor Palelologu va candida din partea PMP pentru postul de primar general al Capitalei, în timp ce președintele de partid, Eugen Tomac, va candida la Primăria Sectorului 1.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW