Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Reacția liderului PSD, după eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști: Solomon nu a avut mandat din partea partidului

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 17 decembrie 2019 Etichete: , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că partidul nu susține eliminarea indemnizațiilor de merit pentru artiști și sportivi, după ce, liderul Comisiei de Muncă a Camerei Deputaților, Adrian Solomon, a introdus în lege și eliminarea respectivelor indemnizații speciale.

Marcel Ciolacu susține că Adrian Solomon nu a avut mandat de la PSD pentru a introduce acele modificări și că partidul va vota în plen împotriva prevederilor impuse de Solomon în comisie.

„PSD se opune categoric eliminării indemnizațiilor de merit pentru artiști și sportivi, precum și a drepturilor altor categorii profesionale și va vota împotriva acestui amendament la ședința de plen de mâine. Domnul Adrian Solomon nu a avut mandat din partea PSD pentru promovarea acestui amendament. Nu a existat niciodată vreo discuție în interiorul partidului despre acest subiect, iar astfel de poziții singulare nu reprezintă punctul de vedere al PSD”, a transmis Ciolacu.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW