Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Condamnările în dosarul Colectiv. Adina Apostol: Nicio sentință nu aduce pe nimeni înapoi/ Mama Ioanei Geambașu: Pedeapsa trebuia multiplicată cu 65 pentru fiecare inculpat

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 16 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Mama Ioanei Geambașu, tânăra de 18 ani care a murit din cauza unei infecții pulmonare luate din spital, a explicat, luni, pentru mainnews.ro, că pedepsele date în dosarul Colectiv trebuiau „multiplicate cu 65, numărul de morți. Pentru cei care au suferit și sunt în viață, să se mai adauge ani la condamnare”.

„Cred că pedeapsa care s-a dat trebuia pentru fiecare dintre inculpați trebuia multiplicată cu 65, numărul de morți. Pentru cei care au suferit și sunt în viață, să se mai adauge câteva ceva. Cu siguranță (trebuiau să fie mai mulți inculpați n.r). Ăștia sunt niște țapi ispășitori. Sunt dați acum publicului ca un fel de gladiatori”, a declarat Ruxandra Geambașu pentru mainnews.ro.

Mama Ioanei Geambașu a precizat că cei care cred că au scăpat și nu o să îi întrebe nimeni nimic „ o să aibă grijă Dumnezeu de ei”.

„ Mai sunt vinovați. Vinovații cei mari care sunt managerii de spitale, primăriile care au în subordine spitalele care au acreditările doar pe hârtie sau “supte din deget”, care sunt pline de toți germenii care au speriat Europa întreagă când au ajuns pacienți de ai noștri. Pentru cei care cred că au scăpat și nu o să-I întrebe nimeni de sănătate, pentru că asta este legislația noastră strâmbă și tâmpită și făcută de niște analfabeți, cred că o să aibă grijă Dumnezeu de ei. Pedeapsa divină este foarte corectă”, a declarat, pentru mainnews.ro, Ruxandra Geambașu, mama Ioanei Geambașu, victimă în clubul Colectiv.

Adina Apostol, supraviețuitoare în incendiul din clubul Colectiv a declarat că „pentru noi, cei care am supraviețuit și pentru părinții celor care au decedat, nicio sentință nu ne mai aduce pe nimeni înapoi”.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW