Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


PSD amenință Guvernul cu moțiunea de cenzura. Budăi: O vom depune dacă își asuma răspunderea pe bugetul din 2020

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 13 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, anunță că în cazul în care guvernul liberal își va asuma răspunderea pe legea bugetului de stat pe 2020, Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură.

Deputatul a mai precizat că formațiunea va contesta la Curtea Constituțională a României procedura de adoptare a legii bugetului de stat.

„Dacă vine cu asumarea pe buget, vom decide în primă fază sesizarea Curţii Constituţionale şi după aia strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură”, a declarat Budăi.

Budăi a mai anunțat că actuala conducere interimară a Partidului Social Democrat se va reuni în ședință, luni dimineață, pentru a discuta atacarea la CCR a actelor normative pentru care liberalii și-au asumat în această săptămână, răspunderea în Parlament.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/psd-ameninta-guvernul-cu-motiunea-de-cenzura-budai-o-vom-depune-daca-isi-asuma-raspunderea-pe-bugetul-din-2020/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/psd-ameninta-guvernul-cu-motiunea-de-cenzura-budai-o-vom-depune-daca-isi-asuma-raspunderea-pe-bugetul-din-2020/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW