Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Psiholog criminalist: După 60 de ore de audieri și analize, Gheorghe Dincă a cedat

By Daniela Eremia , in Justitie Stirile zilei , at 11 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Psihologul criminalist Dorin Dumitran a declarat că presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, a cedat, în luna noiembrie, după 60 de ore de audieri și analize.

„În afară de cele peste 60 de ore de filmări și audieri și de luptă cu el, în noiembrie a cedat”, a spus comisarul șef Dorin Dumitran, psiholog criminalist la IGPR, potrivit Digi 24.ro.

Psihologul a declarat că a fost uimit de rezistența lui Dincă, însă, în timp acuzatul a cedat .

„Dincă este un tip particular. M-a frapat rezistența (lui Dincă, n,r.) și am plecat de la audieri cu dorința de a scoate la lumină întregul adevăr judiciar alături de colegii mei. (Reporter: Ce înseamnă că a cedat?) Sunt o serie de elemente care te conduc la conturarea unei declarații sincere și la o atitudine sinceră dar asta s-a realizat în timp iar frângerea rezistenței s-a realizat în timp în condițiile respectării deontologiei profesionale”, a declarat Dorin Dumitran, profilerul Poliției Române.

Dumitran afirmă că doar o mică parte din cei audiați mărturisesc adevărul de prima dată.

„0,01% mărturisesc adevărul din prima și cred că aș putea pune mai multe zerouri. Este un care pe care, este vorba despre un duel, este vorba despre un duel judiciar care s-a jucat cu cărțile pe față. Dar corect și bărbătesc (Reporter: L-ați văzut plângând?) Da. (Reporter: Cât de des?) Nu am numărat, n-am numărat!”, mai spune comisarul șef.

Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW