Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea candidează la șefia PSD București / Primarul Capitalei vânează și o funcție la conducerea partidului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 9 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că va candida la şefia Organizaţiei Bucureşti a PSD. Edilul a mai afirmat că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al formațiunii, însă se gândește la un alt post din conducerea PSD.

Gabriela Firea a anunțat că va candida la șefia PSD București.

„Da, da, în această perioadă sunt alegeri la sectoare şi vom programa şi pentru Bucureşti. Da, cu siguranţă”, a declarat Gabriela Firea, înaintea şedinţei PSD a Biroului Permanent provizoriu.

Firea a mai afirmat că nu își dorește să candideze pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat, în contextul în care în luna februarie are loc un Congres al PSD.

„Pentru funcţia de preşedinte, nu şi nu îmi iau cuvântul”, a spus edilul Capitalei.

În ceea ce privește o eventuală candidatură pentru funcția de preşedinte executiv sau de secretar general al PSD, Firea spus:

„Discutăm, discutăm, la preşedinte cu siguranţă nu, dacă cei care candidează la funcţia de preşedinte discută cu mine şi mă consideră o persoană potrivită pentru a fi într-o conducere colectivă nu ar trebui să spun nu”, a spus Gabriela Firea.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-candideaza-la-sefia-psd-bucuresti-primarul-capitalei-vaneaza-si-o-functie-la-conducerea-partidului/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-candideaza-la-sefia-psd-bucuresti-primarul-capitalei-vaneaza-si-o-functie-la-conducerea-partidului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW