Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Vrancea: Polițist și jandarm surprinși dormind în mașina de serviciu. IPJ Vrancea demarează verificări – VIDEO

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 10 octombrie 2024 Etichete: , , ,

Un polițist și un jandarm au fost surprinși dormind într-o mașină de serviciu a IPJ Vrancea, în timpul programului, pe o stradă din Focșani. Incidentul a fost filmat și publicat de Ziarul de Vrancea, pe baza unei înregistrări primite de la un cititor. Conform sursei, imaginile au fost capturate joi, la ora 02:28, pe strada Argeș din Focșani, arătând cei doi oameni ai legii dormind în vehiculul instituției.

Persoana care a realizat filmarea comentează ironic în videoclip: „Uitaţi aici, banii noştri publici! Domnii agenți, dorm! Să-i deranjăm sau nu? Hai să-i deranjăm! Ia uitați cum se doarme! Cred că asta e suficient, să-i lăsăm să doarmă în continuare, ar fi păcat să-i trezim. Motorul pornit, frumos!”.

În urma publicării imaginilor, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a anunțat că a început o anchetă internă. Instituția a transmis că fiecare acțiune a polițiștilor este evaluată obiectiv și imparțial, iar în acest caz se vor face verificări prin Compartimentul Control Intern pentru a se analiza modul în care polițistul și-a îndeplinit sarcinile de serviciu. „În funcție de rezultate, vor fi luate măsuri legale”, a precizat IPJ Vrancea.

De asemenea, IPJ a reiterat că orice abatere de la standardele profesionale va fi sancționată ferm, conform legislației.

”Asigurăm cetăţenii de faptul că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea îşi ia în serios rolul şi obiectivele asumate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi nu va tolera niciodată astfel de abateri”, subliniază IPJ Vrancea.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW