Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Demisia Vioricăi Dăncilă și a Rovanei Plumb, cerută de un primar de Dâmbovița

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Primarul PSD din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, Ionuț Bănică a postat pe Facebook un mesaj în care cere demisia Vioricăi Dăncilă și a Rovanei Plumb, după rezultatul alegerilor prezidențiale.

Ionuț Bănică susține că este nevoie de o reformă în partid.

„Am tăcut de atâtea ori cu toții, primari,viceprimari, președinți de organizații, consilieri, activiști si membri simpli, ne-am făcut ca nu vedem,am lăsat de la noi pe principiul ca „poate si-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD ,atât la nivelul județului, cât și național, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.(…)E nevoie de #reforma , e nevoie de oameni bine pregătiți, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înțeleg greutățile unei comune sau, macar, știu unde e ea pe hartă.

E TIMPUL ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane stiutoare de carte,bine pregătite, buni organizatori sa revina #acasa– doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe in care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E TIMPUL ca doamna Rovana Plumb si doamna Viorica Dăncila sa demisioneze si sa mergem mai departe. E TIMPUL de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate si mobilizare maxima dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor”, este mesajul primarului comunei dâmbovițene.

Conform AEP, Viorica Dăncilă a obţinut 102.463 voturi în județul Dâmbovița, ceea ce înseamnă un procent de 46,20%.

sursa foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW