Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Fosta directoare a Spitalului CFR Sibiu, reținută pentru luare de mită de la pacienți

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 27 septembrie 2024

Fosta directoare a Spitalului CFR Sibiu, Liliana Coldea, a fost reținută de procurori sub acuzația că a luat mită de 13 ori pentru a facilita accesul unor pacienți la servicii medicale.

Liliana Coldea, în vârstă de 52 de ani, este în prezent medic primar cardiolog și internist, în cadrul aceluiași spital.

Potrivit autorităților, aceasta este acuzată că, în perioada iunie-august 2024, a primit sume de bani și alte bunuri în schimbul unor servicii.

„Inculpata, în calitate de medic în cadrul Spitalului General C.F. Sibiu, a primit bani şi bunuri cu titlu de mită, din partea pacienților sau aparținătorilor acestora, atât pentru facilitarea accesului la servicii medicale, dar și ulterior îndeplinirii acestor servicii. În prezent se efectuează audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu urmând ca în cursul acestei zile procurorul să decidă cu privire la măsurile ce vor fi luate în continuare”, au transmis autoritățile.

La caz au participat trupe de poliţie din cadrul DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Sibiu şi Serviciul Operaţiuni Speciale Sibiu.

Foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW