Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan îl invită pe Marcel Ciolacu pe unul dintre șantierele imobiliale ilegale din București

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2024

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, l-a invitat pe premierul Marcel Ciolacu pe unul dintre șantierele imobiliare ilegale din București, nemulțumit fiind că prefectul și Inspectoratul de Stat nu contestă în instanță documentațiile în baza cărora se efectuează aceste lucrări. 

Invitația lui Nicușor Dan survine în condițiile în care, alături de primarii de sector, a fost invitat la Guvern de Marcel Ciolacu pentru a discuta pe tema traficului din București, afectat în această perioadă de mai multe șantiere.

„Prim-ministrul Marcel Ciolacu m-a invitat marți la ora 14 la o discuție pe tema traficului din București. L-am invitat și eu marți la ora 13 la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București. I-am invitat și pe subordonații săi, Prefectul și șefa Inspectoratului de Stat în Construcții, care refuză să își îndeplinească atribuțiile. Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor statului în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic în București”, a transmis Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Mălina Norocea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW