Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Alarmă cu bombă la un hotel din Timişoara / Mai mulţi oameni au fost evacuaţi – VIDEO

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 9 septembrie 2024 Etichete: , ,

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat luni prezența unui dispozitiv exploziv la Hotel Continental din Timișoara, situat în apropierea centrului orașului. Ca măsură de precauție, mai multe persoane au fost evacuate din hotel.

„Astăzi, în jurul orei 17:11, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost alertați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la existența unei bombe în incinta unei societăți comerciale de pe bulevardul Revoluției din Timișoara. La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, alături de pirotehniștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș,” a informat IPJ Timiș.

De asemenea, autoritățile au specificat că echipajele rutiere au securizat perimetrul, iar persoanele aflate în clădire au fost evacuate pentru a permite desfășurarea operațiunilor necesare.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Conform unor surse oficiale, după primirea apelului de urgență, polițiștii și echipele SRI s-au deplasat imediat la fața locului. Se fac verificări pentru a stabili dacă incidentul este o alarmă falsă sau dacă există într-adevăr un dispozitiv exploziv în hotel.

Mai multe persoane aflate în clădire au fost evacuate în siguranță.

foto: Captură VIDEO

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW