Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un consul maghiar a murit într-un accident pe A1. Mașina Consulatului Ungariei a fost spulberată de un camion cu lemne

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 29 august 2024

Un accident mortal a avut loc joi, 29 august, pe autostrada A1, între Timișoara și Lugoj. O mașină de corp diplomatic aparținând Consulatului Ungariei a fost spulberată în accident, după ce un tir a intrat pe contrasens. Potrivit surselor Main News, cel care și-a pierdut viața în accident este consulul maghiar Ferenc Vágó. 

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș a explicat, într-un comunicat de presă, că unul dintre pneurile tirului încărcat cu lemne a explodat, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers

„La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timișoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat”, se arată în comunicatul de presă citat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa foto: IPJ Timiș

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW