Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul care a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică din Brașov a fost identificat. Este medic-colonel și medic ATI

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 17 august 2024

Bărbatul care a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică din Brașov, presupusul iubit al uneia dintre doctorițele de la Spitalul Sf. Pantelimon, a fost identificat. El lucrează la Spitalul Militar „Carol Davila” din București.

Acesta a încercat să se sinucidă administrându-și o perfuzie de Midazolam. Lângă acesta erau mai multe fiole inscripționate cu numele substanței respective, la momentul la care a fost găsit în toaleta publică din Brașov.

La sosirea polițiștilor, aceștia au găsit asupra sa și un ecuson  de medic ATI.

Bărbatul și-a revenit astăzi din comă, însă starea sa nu le-a permis organelor de Poliție să îl audieze.

Este medic-colonel la Spitalul Militar Central

Bărbatul, pe numele lui Cristian Laurențiu Pleșa, este medic anestezist la Spitalul Militar Central din Capitală și la alte cinci clinici private. Acesta are gradul de colonel.

Surse din Ministerul Apărării Naționale au declarat că la nivelul Spitalului Militar din București au fost efectuate verificările asupra stocurilor, însă nu există doze lipsă din Midazolam, substanța pe care Cristian Laurențiu Pleșa a utilizat-o în incidentul de vineri.

„Spitalul Militar a făcut verificări pe stocuri şi pe manipularea acestui tip de medicament şi evidenţele care sunt specifice doctorului în cauză. Nu au rezultat probleme din evidenţe”, au declarat surse din MApN, potrivit News.ro.

Cristian Laurențiu Pleșa, presupusul iubit al uneia dintre doctorițele arestase în dosarul de la Spitalul Sf. Pantelimon, apare în referatul cu propunere de arestare preventivă, întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW