Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Trafic feroviar oprit între Hărman şi Prejmer, după ce un autoturism a derapat şi s-a oprit pe calea ferată

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 25 iulie 2024 Etichete: , , ,

Joi dimineață, traficul feroviar a fost întrerupt între stațiile Hărman și Prejmer, unde un echipaj intervine pentru îndepărtarea unui autoturism care a derapat și s-a oprit pe șine. Două trenuri de călători sunt momentan staționate.

”Traficul feroviar este oprit la această oră între staţiile Hărman şi Prejmer, unde un echipaj intervine pentru scoaterea din gabaritul căii a unui autoturism care a derapat şi s-a oprit pe calea ferată”, informează Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.

Pentru a permite intervenția și ridicarea autoturismului de pe calea ferată, personalul Regionalei CF Brașov a întrerupt alimentarea cu energie electrică pe distanța Hărman – Prejmer, circulația feroviară fiind suspendată temporar până la finalizarea operațiunilor. Se estimează că traficul va fi reluat în aproximativ 60 de minute.

Până la terminarea operațiunilor, trenurile de călători IR 11362 (Brețcu – Brașov) și IR 366 (Brașov – Valea lui Mihai) rămân staționate în stațiile Prejmer și Hărman.

CFR SA își cere scuze pasagerilor din trenurile afectate și asigură că personalul SRCF Brașov de la fața locului oferă asistența tehnică necesară echipelor de intervenție, pentru a redeschide linia și a relua circulația cât mai curând posibil.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW