Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Testele la noul metrou din Brazilia au fost sistate. Director Alstom: „Sistemul de management al trenului nu funcționează corespunzător. Este normal”

By Redactia , in Stirile zilei , at 24 iulie 2024

Surse din cadrul Metrorex au declarat, în exclusivitate pentru Gândul, că testele la noul metrou Alstom adus din Brazilia au fost sistate. Oprirea testelor s-a făcut după ce au „sărit” siguranțele de mai multe ori la trenul ”Giurgiu”, în momentul în care fost introdus la curent. Gabriel Stanciu, director general Alstom România, confirmă oprirea testelor: „Sistemul de management al trenului (TCMS) nu funcționează corespunzător. Se verifică setările, iar testele se vor relua. Este normal”, spune Gabriel Stanciu.

Ziua și problemele în procedura de testare a noului metrou Alstom din Brazilia. Surse din cadrul Metrorex au precizat, în exclusivitate pentru Gândul, că, pentru moment, s-a renunțat la teste.

„În continuare, oamenii aduși să facă testele nu-i dau de cap metroului. Părerea noastră este că s-a constatat că oamenii aduși din India sunt mai puțin specialiști decât s-au arătat prima dată”, spun sursele citate. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW