Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Cum a fost prins criminalul doctoriței stomatolog din Brăila – SURSE

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 iulie 2024

Maricel Mihai este principalul suspect în cazul uciderii medicului stomatolog Marina Gavril. Bărbatul în vârstă de 39 ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost prins în urma unei operațiuni de amploare a polițiștilor. 

Potrivit informațiilor obținute de la vârful Poliției Române, crima s-a petrecut în camera de sterilizare a cabinetului de stomatologie al femeii, în doar 33 secunde. Un nivel de deghizare fără precedent, spun polițiștii, ceea ce l-a făcut foarte dificil de depistat.

În plus, afirmă oamenii legii care i-au stabilit traseul, după ce a comis crima bărbatul și-a schimbat hainele, s-a deplasat până în Galați, unde a schimbat trei taxiuri și chiar a jucat la păcănele probabil pentru a-și crea un alibi.

Dat de gol de o șapcă

După comiterea faptei, criminalul a început să își arunce hainele prin tot felul de locuri părăsite. Șansa anchetatorilor a fost că, în ciuda numeroaselor măsuri de precauție pe care și le-a luat, bărbatul a lăsat la locul faptei urme din propriul ADN. Cu acestea au fost apoi comparate cu primul obiect găsit, o șapcă care purta la rândul său materie genetică.

Din acest moment și până să fie prins nu a mai durat foarte mult timp. Bărbatul a fost ridicat de pe o stradă din Brăila și nu a opus rezistență. El nu își recunoaște crima.

Motivul încă necunoscut

Femeia și soțul său duceau o viață normală, nu erau în proces de divorț și nici nu aveau relații extraconjugale. Așadar, până în acest moment nu există niciun indiciu că uciderea femeii ar fi fost comandată de altcineva.

Cu toate acestea, rămân multe necunoscute. Nu se știe încă ce l-a determinat pe bărbatul în vârstă de 39 ani să-i curme viața femeii. Un posibil răspuns s-ar putea regăsi în telefonul victimei, acolo unde își ținea și evidența pacienților și care a fost sustras.

De asemenea, potrivit declarației oferite de soț în fața anchetatorilor, în urmă cu mai bine de doi ani femeia i-a povestit că se simte urmărită. Tot în acea perioadă și-a luat pistol și permis de port armă. Din nefericire, aceasta nu i-a folosit la nimic.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW