Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Trafic feroviar oprit: Incendiile de vegetație blochează traficul feroviar pe ruta București-Constanța

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 7 iulie 2024

Traficul feroviar între București și Constanța a fost blocat duminică pentru zeci de minute din cauza incendiilor de vegetație, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR. 

Din cauza unor incendii de vegetație în zona stației Dragoș Vodă și pe linia curentă între Dragoș Vodă și Ciulnița, circulația feroviară pe ruta București – Constanța a fost întreruptă pentru zeci de minute, anunță Compania Națională de Căi Ferate CFR.

Autoritățile ISU au impus oprirea circulației trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au cerut scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervenții în stingerea incendiului.

„O dată cu finalizarea intervenţiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi din zona staţiei Dragoş Vodă şi redeschiderea ambelor fire pe distanţa Dragoş Vodă – Ciulniţa, toate trenurile, care au staţionat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulaţie”, a transmis CFR.

Trenurile de călători, care au staționat temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU și care vor avea întârzieri sunt următoarele: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.

Foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW