Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Gheorghe Flutur a făcut o criză de nervi, după ce a pierdut șefia CJ Suceava: „ Ai vândut partidul!”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 13 iunie 2024

După ce a fost învins la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava,prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a lansat un atac dezlănțuit la adresa actualului primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, cel care a ales să nu candideze pentru un nou mandat. 

Într-un discurs virulent, susținut într-o ședință a PNL Suceava, Gheorghe Flutur l-a acuzat de trădare.

„Nu mai accept. Domnu Lungu, până aici. Dumneata ai trecut peste mine, te-ai dus și ai vândut partidul. Este dreptul partidului să știe adevărul. Până aici. Am înțeles multe. Gata, s-a umplut paharul. Ai vândut partidul! Faceți-vă bine, dragii mei”, a tunat și a fulgerat Flutur, în ședința PNL, desfășurată la Gura Humorului.

Ion Lungu, la un pas de excludere

Potrivit publicației Monitorul de Suceava, multe voci au cerut excluderea din partid a actualului primar al Sucevei, Ion Lungu. Pe lângă Gheorghe Flutur, senatorul Dan Cadariu și deputatul Ioan Balan au cerut la rândul lor plecarea lui Lungu.

Primarul în funcție este acuzat de trădare, fiind suspectat că ar fi încheiat un pact secret cu Vasile Rîmbu, contracandidatul lui Lucian Harșovschi, pe care l-ar fi ajutat să obțină voturile necesare pentru a deveni primar al municipiului Suceava. Ion Lungu a negat acuzațiile și a spus că nu pleacă din partid.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW