Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea primește un mesaj de susținere din partea Nadiei Comăneci în campania electorală

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 12 mai 2024

În mai puțin de o lună vor avea loc alegerile locale și europarlamentare, iar candidații înscriși în cursa pentru Primăria Capitalei dau din coate pentru a obține cât mai multe voturi la scrutinul din 9 iunie. Astăzi, Gabriela Firea a primit un mesaj de susținere tocmai de peste ocean, din partea Nadiei Comăneci. 

„Cred că o femeie trebuie să sprijine o femeie. Cum eu nu am opțiuni politice, cred însă că o femeie poate fi lider atât in viața profesională, cât și în viața personală. O cunosc pe Gabi de când era în presă, și cred că a demonstrat mereu că poate să le facă pe amândouă. Îi urez succes și cred că în orice proiect s-ar implica, nu va dezamăgi. Succes!”, a transmis zeița de la Montreal pe pagina sa de Facebook.

Reacția Gabrielei Firea nu a întârziat să apară. Aceasta i-a mulțumit campioanei olimpice, transmițând că se simte „onorată și motivată” să fie susținută de oameni care au schimbat lumea și despre care se scriu cărți de istorie. Fostul primar general al Capitalei a mai transmis că nu va renunța niciodată la lupta pentru promovarea femeilor în societate și pentru egalitatea de șanse.

„Este onorant și emoționant să știi că te susțin oameni care au schimbat lumea, personalități despre care scriu cărțile de istorie de pe tot globul. Oameni la care ceilalți se uită ca la modele!

Îi mulțumesc „zeiței de la Montreal”, campioanei noastre, Nadia Comăneci, pentru mesajul de susținere pe care mi l-a trimis și pentru cuvintele de încurajare care mă onorează nespus și mă motivează și mai mult.

Cred cu tărie că femeile trebuie să se susțină în primul rând între ele pentru a reuși! Sigur că viața nu e mereu ca-n sport, nu există doar fairplay și reguli clare. Tocmai din acest motiv nu voi renunța niciodată la lupta pe care am început-o pentru promovarea femeilor, pentru egalitatea de șanse în adevăratul ei sens”, a declarat Gabriela Firea ca răspuns pentru mesajul Nadiei Comăneci.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW