Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liviu Dragnea a revenit la cratiță cu o rețetă de pască fără aluat VIDEO

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 3 mai 2024 Etichete:

Fostul deputat, Liviu Dragnea, a revenit pe canalul de YouTube, cu un videoclip în care prezintă rețeta de pască fără aluat, după o perioadă de absență de câteva luni din mediul online. 

Liviu Dragnea a menționat că mai mulți prieteni l-au încurajat să pregătească un desert pentru masa de Paște.

Fostul lider PSD nu a ezitat să își spună opinia despre alegerile locale din București, în cadrul videoclipului.

„Mă gândeam la ce se va întâmpla la alegerile locale în București. Atâta bâlbâială din partea acestor „mari” partide, zic ei ca sunt partide mari, au devenit partide mici. Au venit cu Dl. Cârstoiu, l-a impus cineva, nu l-a impus, unii zic că l-ar fi impus Iohannis. Până la urmă, ai vorbit cu un om, l-ai expus, omul a început să meargă prin oraș, să vorbească cu oamenii, a lucrat, a făcut un program, pentru București, de ce îl retragi? Și cel mai urât mi s-a părut faptul că l-au chemat la Coaliție după 10 ore de discuție fără el să îl forțeze să se retragă singur. Nici măcar bărbăția asta nu au avut-o acești mari oameni de stat, să își asume „Ne-a sunat din nou cineva și ne-a zis să îl retragem”.

Eu vă spun care este părerea mea, ei nu l-au retras pe Cârstoiu pentru că ar fi fost foarte atacat și avea o imagine proastă. Omul începuse să fie cunoscut, avea toată campania, avea 2 luni să explice care era situația, nu era anchetat, nu era trimis în judecată și cred că avea șanse să câștige primăria Capitalei. Eu cred că aici a fost un blat, o înțelegere, între PSD-PNL și cineva, unii zic Ambasada Americii, alții zic Iohannis, ca să îl retragă pe Cârstoiu și să facă orice ca să rămână în continuare Nicușor Dan primar.

Am auzit că de asemenea, este o înțelegere între Coaliția PSD-PNL și tot o Ambasadă, a Franței, a Americii, nu știu, poate amândouă, că la Sectorul 1 să rămână tot Clotilde Armand. Am înțeles că Dl. Ciolacu l-a sunat pe Daniel Tudorache să îți retragă candidatura pentru a nu fi deranjată Dna. Clotilde.”, a transmis Liviu Dragnea în videoclipul postat pe contul său de YouTube.

 

Context

În aprilie 2023, Liviu Dragnea şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima reţetă fiind „fasole galbenă păstăi”. Dragnea susține că va promova pe canalul său, intitulat „Bucătăria de acasă”, mâncarea sănătoasă.

Comentariile utilizatorilor sunt preponderent ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenţie.

În anul 2018, pe vremea când deținea puterea politică în România, Dragnea a declarat că nu își dorește să plece „ca prostul” din funcție.

„O spun de un an de zile – mi-am asumat aceste lucruri şi în campania electorală, şi ulterior şi ştiam ce mă aşteaptă şi ştiu ce mă aşteaptă, numai că nu pot să plec ca prostul din această viaţă şi din această funcţie – şi o spun pe româneşte ca la noi, în Teleorman”, declara Dragnea, potrivit Agerpres.

Ulterior, Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 

Foto: PrtSc YouTube Liviu Dragnea 

 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW