Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


EXCLUSIV Liviu Negoiță, după ce a fost acuzat că a depus semnături false pentru PUSL: „Eu nu am calitate în povestea asta”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 30 aprilie 2024 Etichete:

Liviu Negoiță, în prezent candidat pentru funcția de primar al Sectorului 1, a dezmințit, într-o declarație acordată pentru Mainnws.ro, acuzațiile potrivit cărora ar fi încercat să înscrie lista de candidați ai PUSL pentru Consiliul Local Sector 1 pe baza mai multor semnături false.

Fostul primar al Sectorului 3 susține că nu are absolut nicio legătură cu acest caz, în condițiile în care nu el este cel care ar fi depus lista de semnături pentru PUSL, ci secretarul general al organizației, Claudiu Burlacu.

„De unde aveți informația asta? Nu este reală. Eu nu am calitate în povestea asta. Nu avea cum se facă plângere împotriva mea. Nu m-am dus acolo cu lista de semnături, nu am semnat pentru conformitate. Sunt unii interesați să dea o astfel de manipulare. Secretarul general al organizației s-a dus cu lista de semnături. Există o suspiciune legată de lista de semnături, care se verifică în Biroul Electoral de Sector”, a declarat Negoiță pentru Mainnews.ro.

Falsuri printre semnăturile PUSL pentru Consiliul Local Sector 1

Potrivit informațiilor noastre, Biroul electoral de circumscripție Sector 1 ar fi depus o sesizare la Parchet pe numele lui Liviu Negoiță, după ce în lista de semnături a PUSL pentru Consiliul Local Sector 1 ar fi fost identificate mai multe semnături falsificate sau duble.

Liviu Negoiță și-a depus pe data de 23 aprilie candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1 din partea PUSL, partidul condus de Cristian Popescu Piedone, candidat pentru Primăria Generală. 

El a ocupat funcția de primar al Sectorului 3 timp de două mandate, în perioada 2004-2012, fiind ales din partea PDL. În 2020, el s-a înscris în PMP, după care, în 2023, a trecut la PUSL, formațiunea politică fondată de Dan Voiculescu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW