Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Liderul PNL Botoșani, rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu 105 km/h în localitate/ Reacția liberalului

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Senatorul PNL Costel Șoptică a fost prins de polițiștii din Dorohoi conducând cu 105 km/h, deși limita de viteză era de 50 km/h. Acesta a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere, potrivit unor surse mainnews.ro.

Autoturismul a fost surprins de aparatul radar pe DN 29 A, în localitatea Dumbrăvița, rulând cu o viteză de 105 km/h, deși limita era de 50 de km/h.

„Politiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe drumul national DN 29A, în localitatea Dumbrăviţa, au surprins cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 105 km/h . S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 52 de ani din municipiul Botoşani.”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Potrivit unor surse mainnews.ro șoferul surprins conducând cu 105 km/h este senatorul PNL Costel Șoptică.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani Șoptică a refuzat să le prezinte agenților de poliție permisul de conducere și actul de identitate. Acesta a fost amuzant și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Contactat de jurnaliștii mainnews.ro, senatorul PNL a declarat că le-a dat polițiștilor documentele  mașinii, însă pe cele personale nu le avea la dânsul.

„Am permis de conducere din 1989,cat BE, CE si DE. Nu am avut evenimente rutiere sau rețineri ale permisului niciodată. Am pus la dispoziția organelor de poliție documentele mașinii iar cele personale, deoarece nu le aveam la mine, le-am pus la dispoziția acestora prin intermediul telefonului unde le aveam pozate”, a declarat liberalul pentru mainnews.ro.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/liderul-pnl-botosani-ramas-fara-permis-dupa-ce-a-fost-prins-conducand-cu-105-km-h-in-localitate-reactia-liberalului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW