Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Actorul Gerard Depardieu a fost reținut pentru agresiune sexuală

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2024 Etichete:

Actorul Gerard Depardieu a fost reținut în această luni dimineață la o secție de poliție din Paris. El urmează să fie interogat în legătură cu acuzațiile de agresiune sexuală formulate de două femei. 

Gerard Depardieu a fost reținut luni, 29 aprilie, la o secție de poliție din Paris, pentru a răspunde unor acuzații de agresiune sexuală. Potrivit BFMTV, acesta a fost reținut la ora 8 dimineața.

Actorul a fost acuzat de agresiune sexuală de către două femei. Acestea îl acuză că le-a atins la două filmări: în 2014, pe platoul de filmare al filmului „Magicianul și gemenii siamezi”, de Jean-Pierre Mocky, și în 2021, pe platoul de filmare al filmului „Obloanele verzi”, de Jean Becker.

Gerard Depardieu neagă acuzațiile.

Prima agresiune, pe platourile de filmare

Prima agresiune pe numele lui Gerard Depardieu ar fi avut loc în septembrie 2021, când, acesta ar fi atins-o în zonele intime pe reclamantă și i-ar fi spus mai multe vorbe cu tentă sexuală.

Ulterior, potrivit reclamantei, acesta îi adresa apelative obscene.

Acuzații ce datează din 2014

Cea de-a doua acuzație se referă la evenimente care au avut loc în 2014; atunci, Depardieu ar fi atins părțile intime ale unei regizoase și i-a făcut propuneri sexuale explicite.

Gerard Depardieu este inculpat din 2020 pentru viol și agresiune sexuală asupra actriței Charlotte Arnould. Altă actriță, Helene Darras, a depus plângere împotriva lui Depardieu pentru agresiune sexuală din timpul unor filmări din 2007, dar aceea a fost clasată de Parchetul din Paris pentru prescrierea faptei.

Sursă foto: The Wall Street Journal

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW