Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Lucian Bode contestă la Curtea de Arbitraj a PNL candidatura lui Iulian Dumitrescu la șefia CJ Prahova

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2024 Etichete: ,

PNL i-ar putea retrage sprijinul politic lui Iulian Dumitrescu. Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj a partidului în legătură cu candidatura lui Dumitrescu pentru nou mandat la șefia Consiliului Județean Prahova, în contextul în care acesta este pus sub acuzare de DNA pentru luare de mită.

Potrivit comunicatului emis de PNL Prahova, Iulian Dumitrescu și-a justificat decizia de a candida pentru un al doilea mandat, menționând că aceasta a fost luată în urma discuțiilor cu primarii și ceilalți aleși locali, care au susținut continuitatea la nivelul administrației județene. Dumitrescu a evidențiat realizările din mandatul său, inclusiv atragerea de fonduri europene de peste trei miliarde de euro și începerea unor proiecte de infrastructură esențiale.

La rândul său, Dumitrescu a subliniat că este nevinovat în ceea ce privește acuzațiile aduse și are încredere în Justiție. În ciuda situației sale legale, el își exprimă determinarea de a continua munca în folosul prahovenilor și îi îndeamnă pe aceștia să îl susțină la urne în data de 9 iunie.

Totuși, decizia lui Dumitrescu de a candida în ciuda situației sale legale a provocat reacții critice, iar secretarul general al PNL, Lucian Bode, a acționat în mod activ pentru soluționarea acestui aspect prin intermediul Curții de Arbitraj. În acest context, contextul electoral din Prahova devine un subiect intens discutat, iar tensiunile politice sunt din ce în ce mai palpabile.

foto: Facebook

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW