Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Piedone este păzit de Clanul Sportivilor în timp ce face băi de mulțime

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 11 aprilie 2024

Robert Bubu și Alexandru Radnev, doi dintre luptătorii Clanului Sportivilor l-au flancat sâmbătă, la un eveniment organizat în cartierul bucureștean Rahova, pe candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, și pe fiul acestuia, deputatul Vlad Popescu Piedone, competitor și el la Sectorul 5, potrivit unei investigații publicate de Captura.ro.

„Robert Bubu e tipul solid, ras în cap, nedezlipit de Piedone Senior. Coboară împreună cu acesta din autobuzul electoral și, cât durează paranghelia, execută vigilent pază de corp pentru candidat. Racordat la garda veche a Clanului Sportivilor, prin intermediul cărora vinde neoficial servicii de protecție în diverse conflicte de afaceri, Bubu prestează ca bouncer și bodyguard. Se antrenează, de regulă, în sălile de sport din cartierul Berceni, controlate de șefii clanului.

Alexandru Radnev zis „Ghiaurul”, fost luptător MMA, îl securizează în mulțime pe Piedone Junior și acoperă totodată un perimetru mai larg. Radnev a debutat în sporturile de contact după vârsta de 30 de ani, fiind anterior jucător de polo pe apă. Înainte de pandemie, a evoluat în gale românești precum ”Superkombat” și Dynamite, unde a intrat în ring la categoria grea. Muncește în mod tradițional ca bodyguard înrolat în brigăzile clanului”, arată Captura.ro.

Potrivit sursei citate, coordonatorii lui Bubu și Radnev sunt veterani ai Clanului Sportivilor: Alexandru Vasile zis Spadafora și Eusebiu Diaconescu zis Sebi.

Evenimentul a fost organizat de Nicolae Păun

Festivalul cu muzică lăutărească din parcul Sebastian, evenimentul la care au participat Cristian Popescu Piedone și fiul său a fost organizat de către fostul deputat Nicolae Păun, liderul Asociației Partida Romilor.

Acesta s-a înscris săptămâna trecută în PUSL, partidului lui Piedone. În anul 2016, el a fost arestat preventiv într-un dosar al Direcției Naționale Anticorupție, în care a fost acuzat că a deturnat o parte din fondurile alocate de statul român pentru comunitatea de romi.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW