Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Deputatul Cătălin Rădulescu, incident în trafic. De ce nu a oprit la solicitarea polițiștilor/ Reacția social-democratului

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 14 noiembrie 2019 Etichete: ,

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost oprit în trafic, miercuri, în jurul orei 23:47, pentru un control de rutină. În momentul în care a oprit și vorbea cu oamenii legii, a văzut că este filmat de un jurnalist și a izbucnit spunând că nu vrea să vorbească cu presa, mutând mașina din locul în care se afla inițial.

Întrebat de jurnaliștii mainnews.ro ce s-a întâmplat, Rădulescu a răspuns:

„Plecam spre casă, am fost oprit în trafic așa cum este oprit orice om normal. În timp ce întrebam de ce am fost oprit a apărut un individ care mă șicana spunând că este jurnalist și am spus că în momentul în care pleacă jurnalistul continuăm discuția. Am pus mașina în față, polițistul a venit, m-a legitimat, a văzut că e mașina mea, că nu este expirat niciun document, mi-a pus etilotestul și asta a fost tot, am plecat acasă.

Am crezut că este iar un hashtagist care mă urmărește și am spus că nu vorbesc cu astfel de indivizi decât dacă vor ei să vorbească cu mine. S-a făcut dintr-un țânțar armăsar”, a declarat Rădulescu.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în fiecare seară polițiștii acționează pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Era filtru în zona respectivă. Polițiștii l-au observat pe deputatul PSD și l-au oprit pentru control.

„ (…)Însă inițial nu s-a conformat dispoziției polițistilor motivând ca in punctul de control se afla un jurnalist, astfel ca s-a deplasat câțiva metri după care s-a oprit pe partea dreapta unde a inmanat polițiștilor documentele prevăzute de lege. Dupa identificarea conducătorului auto, politistii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Având in vedere ca in urma controlului efectuat nu au fost constatate contravenții la regimul circulației pe drumurile publice fata de conducatorul auto nu a fost dispusa nicio măsura legală”, a transmis purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Claudiu Costea.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW