Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit un kilogram de cocaină într-un autoturism, la intrarea în ţară

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 2 februarie 2024

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, au identificat un cetățean român care călătorea cu un autoturism în care a fost descoperit aproape un kilogram de cocaină. Autoturismul se deplasa pe sensul de intrare în ţară dinspre Bulgaria, cocaina fiind transportată într-o pungă din plastic în care se aflau patru pachete de formă dreptunghiulară, sigilate cu bandă adezivă.

În cauză au fost sesizaţi procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală care au reținut faptul că cele peste 850 grame de cocaină (drog de mare risc), au fost introduse de inculpat pe teritoriul României, ascunse în autoturism, fiind destinate comercializării.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

De asemenea, în cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

Foto: Poliția de Frontieră Română

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW