Sunday, October 27, 2024
Jurnalism corect


Pistolul şi muniţia furate dintr-o locuinţă din judeţul Ilfov au fost găsite/ Bărbatul, în arest preventiv pentru 30 de zile

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 31 ianuarie 2024 Etichete: , , ,

Arma de foc și muniția care au fost sustrase în ianuarie dintr-o casă din județul Ilfov au fost recuperate, iar un individ în vârstă de 24 de ani a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, relatează news.ro.

Miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a comunicat că au fost recuperate pistolul și muniția care au fost sustrase în data de 6 ianuarie dintr-o locuință din orașul Voluntari.

”În cadrul activităţilor investigativ operative, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF au desfăşurat activităţi de căutare a pistolului şi a muniţiei aferente, în mediul acvatic, context în care, la data de 30 ianuarie a.c., aceştia au descoperit pistolul şi cartuşele aferente, reclamate ca fiind sustrase din locuinţa situată în oraşul Voluntari”, a transmis IPJ Ilfov.

Conform informațiilor furnizate de sursa respectivă, în aceeași zi, un individ în vârstă de 24 de ani a fost convocat pentru audieri și ulterior a fost prezentat instanței cu o cerere de arestare preventivă, care a fost aprobată pentru o perioadă de 30 de zile.

”Precizăm faptul că, în prezenta cauză, faţă de bărbatul de 24 de ani, a fost dispusă la data de 18 ianuarie a.c. reţinerea pentru 24 de ore, iar la data de 19 ianuarie a.c., faţă de acesta s-a dispus şi măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în alte 2 dosare de urmărire penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, din 2 locuinţe situate în oraşul Popeşti Leordeni”, a mai precizat IPJ Ilfov.

Fapta de furt a fost semnalată la data de 6 ianuarie, când un individ a raportat că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și au sustras un pistol letal, mai mult de 20 de cartușe și bijuterii.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW