Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul Marcel Ciolacu își asumă că în anul electoral va finaliza reforma sistemului bugetar

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 27 ianuarie 2024 Etichete: ,

Premierul Marcel Ciolacu s-a aflat într-o vizită la Spitalul Județean de Urgență Bihor, alături de ministrul Sănătății Alexandru Rafila. Ulterior vizitei, aceștia au susținut o conferință de presă, în care premierul Marcel Ciolacu a declarat că „mai mult decât să îmi asum că într-un an electoral voi finaliza reforma sistemul bugetar nu pot să fac” și că înțelegere aștepările oamenilor și consideră că sunt îndreptățite. 

Eu înţeleg aşteptări şi le respect fiindcă sunt îndreptăţite. Înţeleg şi faptul că de 35 de ani se aşteaptă această reformă. Mai mult decât să îmi asum că într-un an electoral voi finaliza reforma sistemul bugetar nu pot să fac. Dacă îmi cereţi să fac ce nu s-a făcut în 30 de ani, pe un sistem pauşal, să spun din acest moment toată lumea trebuie să dea afară 10 % din sistemul de sănătate (..) nu o să fac”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Șeful Executivului a subliniat nemulțumirea față de atacurile îndreptate împotriva sa, mai ales în contextul anului electoral. Acesta a transmis că în ciuda perioadei complicate, a reușit să respecte angajamentele, și că va face în continuare același lucru.

„Am s-o duc până la capăt, înţeleg aşteptarea, dar chiar să daţi cu pietre într-unul care şi-a asumat acest lucru, şi în an electoral, şi să spuneţi, după 6 luni destul de complicate, ţinând cond numai dacă vorbesc de deficite şi de buget..m-am încadrat cu toate la termen, o să mă încadrez şi cu ce am promis”, a mai declarat acesta.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW