Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dosar penal după ce manelistul Florin Salam ar fi bătut o prostituată într-un hotel din capitală

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 16 ianuarie 2024

Poliția Capitalei informează că investighează un dosar ce implică infracțiuni de agresiuni și alte forme de violență, subiectul acuzațiilor fiind artistul Florin Salam.

Potrivit DGPMB, la data de 1 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

Surse judiciare susțin că femeia în vârstă de 23 de ani îl acuză că pe Florin Salam că a agresat-o. Totul s-ar fi întâmplat în una dintre camerele Grand Hotel (fostul Intercontinental). Conform relatărilor, femeia ar fi fost în acea cameră în scopul prestării de servicii sexuale contra cost. După actul sexual, se pare că Salam a lovit-o pe femeie în cap și în piept cu telefonul, presupunând că aceasta ar încerca să-i fure bani din portofel.

Potrivit Gândul, dosarul bate pasul pe loc din cauza protestului grefierilor însă anchetatorii au menționat că femeia ar urma să aducă și un certificat medico-legal din care să reiasă gravitatea loviturilor încasate și numărul de zile de îngrijiri medicale.

În cazul în care medicii legiști stabilesc mai puțin de 10 zile de îngrijiri medicale, iar magistrații îl vor găsi vinovat pentru infracțiunea de lovire, celebrul artist riscă de la 2 luni la 1 an de închisoare şi amendă de la 2.000 la 5.000 lei.

Dacă victima necesită, însă, mai mult de zece zile de îngrijiri pentru vindecare, cunoscutul interpret ar putea sta după gratii de la 6 luni la 2 ani şi riscă o amendă de la 3.000 la 6.000 lei.

 

Foto: Facebook Florin Salam 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW