Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Pistol letal cu zeci de cartuşe, furat din vila unui fost ofițer SRI din Voluntari. Polițiștii îl caută pe făptaș

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 7 ianuarie 2024

Un bărbat din Voluntari a reclamat la poliţie, sâmbătă, 6 ianuarie, că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal, peste 20 de cartuşe şi mai multe bijuterii, relatează News.ro. Poliţia a anunțat că a deschis o anchetă pentru identificarea făptașilor. Potrivit Antena3 CNN, bărbatul jefuit este un fost ofițer al Serviciului Român de Informații (SRI).

„La data de 6 ianuarie a.c., la ora 19:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din locuinţa situată în oraşul Voluntari, mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe”, au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Bărbatul jefuit este un fost ofițer al Serviciului Român de Informații, a lucrat la Brigada Antitero aproape nouă ani și are peste 18 ani de experienţă în serviciul de informații.

Potrivit sursei menționate anterior, bărbatul a asigurat securitatea pentru demnitari de rang înalt, pentru mai mulți președinți de țări și pentru președintele României, cu diverse ocazii.

Bărbatul crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urmă cu o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei.

„Eu tare mă tem că a plecat ceva de la femeia de serviciu. A fost, pe care am dat-o afară. Nu făcea nimic și Suzana (n. red. soția lui) i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să pună botul, să plângă și a plecat trântind ușa. Oricum, greșeala a fost a mea, în sensul în care n-am verificat-o. Am tras-o o dată de limbă despre soț și mi-a dat de înțeles că e fară ocupație. L-am văzut pe ăsta, e mai combinator așa”, a spus bărbatul pentru Observator News.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW