Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Un copil în vârstă de 5 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 3

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 16 decembrie 2023 Etichete: , ,

O minoră, în vârstă de 5 ani, a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, în Sectorul 3. Polițiștii au intervenit la fața locului, alăturu de un echipaj de prim ajutor.

“La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.“, se arată în comunicatul de presă.

Surse apropiate anchetei afirmă că fetiţa a fost găsită inconştientă şi sângera la nivelul capului.
Fetiţa se afla în apartament împreună cu mama sa şi, vrând să ajungă la bradul de Crăciun, care era aproape de fereastra deschisă, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW