Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cum se răzbunau liderii clanului Caran pe rivalii din lumea interlopă

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 4 decembrie 2023

Procurorii DIICOT care au condus acțiunea de anihilare a clanului Caranilor au consemnat în referatul cu propunere de arestare faptul că liderii grupării obișnuiau să se răzbune exemplar pe rivalii lor. Aceste răzbunări se concretizau în bătăi crunte și umilințe publice, iar victimele erau atacate inclusiv în penitenciare.

Cu toate că, în ultimii ani, Caranii reușiseră să adune în jurul lor atât personaje din lumea mondenă, cât și din mediul politic, cum ar fi Ciprian Ciceu, fost candidat la Primăria Sectorului 1, aceștia au reușit să-și construiască faima prin brutalitate. Chiar dacă, de cele mai multe ori, violențele au fost comise de alții în numele lor, Costel, Aurel, Emil și Ștefan Răducan erau considerați oameni deosebit de periculoși, dispuși să-și asume orice fel de infracțiune.

În acest sens, liderii grupării s-ar fi folosit, printre alții, de unii dintre membrii numerosului clan al Duduienilor, dar și de persoane influente din vechea grupare a Sportivilor. Mai multe detalii, pe Gândul.ro.

 

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW