Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Iohannis: Pentru a scăpa România de PSD, trebuie să-i convigeți pe români să iasă la vot

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Klaus Iohannis a amintit, cu două zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, de eșecurile din timpul guvernării PSD și a lansat un apel către români să iasă la vot.

„Am evoluat. Și România și PNL. Să ne amintim noi ce am făcut în acest an în sens de alegeri. Am început cu o surpriză:europarlamentarele. Când românii au spus da răspicat unei Românii europene și moderne.

La referendum lucrurile au mers mai bine. 6 milioane și jumătate de români au spus da răspicat pentru o justiție dreaptă în România.

Am continuat destul de bine. S-a înțeles și în Parlament mesajul românilor de la europarlamentare și de la referndum, a trecut ca prin minune moțiunea de cenzură și a fost dat jos în modul cel mai democratic posibil acea guvernare toxică, o guvernare care a a fost atât de aproape să deraieze România de la cursul euroatlantic și să pună cizma PSDistă pe justiție. La prima prezentare în Parlament a trecut primul guvern liberal Ludovic I.

După atâtea reușite, în campanie se mai găsesc unii care să întrebe ‘domne’ acuma, ok ați trecut moțiunea, s-a instalat PNL, de ce mai tot vorbiți despre PSD?’. Dragii mei, trebuie fiindcă acest PSD din păcate a condus România în cei mai mulți dintre cei 30 de ani de tranziție. În acești 30 de ani PSD a făcut mult rău românilor. Fără PSD România ar fi fost mult mai departe. S-ar fi dezvoltat mult mai bine. N-ar fi trebuit să plece 4 milioane de români în străinătate. Nu ar fi trebuit să vorbim din nou că ne dorim autostrăzi în România. Realizările PSD-iste sunt linii colorate pe hărți. Rezultatul PSD-ist este zero.

Au venit în 2016 acești PSD-iști și au povestit tot felul de lucruri. De ex povestea cu spitalele regionale. Acum 2 luni de zile fosta doamnă ministru a început să zică că au făcut studiile de fezabilitate. probabil tot colorate.

Toate acestea au culminat cu atacul asupra justiției. PSD a vrut să frângă calea democratică a României. Să acapareze sistemul de justiție, să-l politizeze.

Noi am luat partea românilor și am oprit efectiv toate aceste prostii. (…) Să nu ne amăgim. PSD nu a dispărut. PSD a fost înlăturat de la putere. Rămâne un adversar, un partid mare. Pentru a scăpa România de PSDism trebuie să-i convigeți pe români să iasă la vot. Vrem să facem ordine prin vot liber și democratic. Mergeți și convingeți oamenii să iasă la vot”, a declarat șeful statului.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin  

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/iohannis-pentru-a-scapa-romania-de-psd-trebuie-sa-i-convigeti-pe-romani-sa-iasa-la-vot/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW