Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ninel Peia, prima reacție după ce a fost găsit: Am mers la mănăstire să mă rog și să cer binecuvântarea părintelui stareț

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2019 Etichete: ,

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidențiale, a declarat că nu a dispărut, vineri, ci doar a mers la Mănăstirea Putna să ceară binecuvântarea părintelui stareț pentru a merge mai departe în lupta pentru scaunul de la Cotroceni.

„Eu am mers la Mănăstirea Putna pentru a lua binecuvântarea părintelui pentru a merge mai departe în această luptă prezidențială. Fără Binecuvântarea părintelui, aș fi renunțat. Părintele mi-a dat aseară binecuvântarea. Voi continua și voi merge mai departe. Nu am dispărut. Am mers la mănăstire să mă rog și să cer binecuvântarea părintelui stareț”, a declarat la Antena 3 Ninel Peia.

Context

Polițiștii din Cluj au fost sesizați de Serviciul de Pază și Protecție (SPP) de dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României, au declarat surse judiciare pentru mainnews.ro.

Peia s-a cazat ieri la un hotel din Cluj, însă în cursul dimineții nu a mai fost găsit și nu răspunde la telefon, au precizat sursele citate.

Ninel Peia este fost deputat PSD, exclus din formațiune în 2016, după ce a adoptat o poziție anti-vaccinare. Acesta s-a remarcat după ce a susținut că predarea orelor de educație sexuală în școli ar trebui pedepsită cu închisoarea.

El a fost găsit vineri dimineață de polițiștii din Cluj la Mănăstirea Putna, județul Suceava, potrivit IPJ Cluj.

Conform unor surse mainnews.ro, bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost să ia lumină și a refuzat să meargă cu oamenii legii pentru încheierea formalităților, motiv pentru care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW