Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Iohannis: Știți care de diferența între mine și PSD? Ei au convingerea că fără ei la butoane nu se poate. Eu am convingerea că cu ei la butoane nu se mai poate

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 6 noiembrie 2019

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seară la Brăila, că diferența dintre el și PSD este că social-democrații au convingerea că „fără ei la butoane nu se poate” în timp ce el consideră că „cu ei la butoane nu se mai poate”.

”Știți care de diferența între mine și PSD? Ei au convingerea că fără ei la butoane nu se poate. Eu am convingerea fermă că cu ei la butoane nu se mai poate. Avem motive de optimism. PNL a câștigat alegerile europarlamentare Eu am convocat un referendum pe care l-am câștigat cu atât de multe voturi că nimănui nu i-a venit să creadă. După care, a trecut moțiunea de cenzură. După care, a fost investi (sic!) guvernul Ludovic întâi. Și asta e o mare realizare.

Câștigătorului îi șade bine cu modestia și avem lupte grele de dus. Dacă aveți impresia că PSD a dispărut, vă spun că nu a dispărut și nu dispare peste noapte. Eroare! Nu va fi așa. Eu m-am luptat, voi v-ați luptat și am reușit, dar PSD este aici, este puternic înșurubat. Bătălia nu se termină duminică. Avem europarlamentare (sic!), parlamentare și locale. Europarlamentarele le-am câștigat. Le bifăm. Voi sunteți armata mea.”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa photo: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW