Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit. Bilanțul deceselor a ajuns la 6


Un nou deces s-a înregistrat în rândul victimelor exploziilor de la Crevedia, se arată în ultimul raport al Ministerului Sănătății, remis luni, 2 octombrie, astfel că bilanțul pacienților care au decedat în urma tragediei de la stația GPL a ajuns la 6. 

Pacientul, care s-a stins din viața sâmbătă, 30 septembrie, se afla în stare gravă încă de la început. Acesta a fost transferat de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” la Lubeck, Germania, cu arsuri la peste 40% din suprafața corporală. Acesta a fost intubat și ventilat mecanic tot timpul.

În total, 12 dintre cei 58 de răniți internați inițial în țară au ajuns pentru tratament în spitale din Belgia, Italia, Germania, Austria și Norvegia.

Conform raportului citat, de la data exploziei, 26 august, și până în prezent, au fost externați 48 de pacienți, dintre care 41 din spitalele din România și 7 din spitalele din străinătate.

În acest moment în spitalele din străinătate mai sunt internați 4 pacienți. În spitalele din România nu mai este internată nicio victimă a exploziilor.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW