Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Imagini cu momentul accidentului de la 2 Mai. Victimele nu mergeau pe carosabil

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 29 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Apar primele imagini cu accidentul produs pe DN39, în stațiunea 2 Mai. Deși destul de neclare, fiind surprinse de o cameră de supraveghere amplasată la intrarea într-o unitate militară, acestea arată că victimele se deplasau în afara părții carosabile. 

Un grav accident de circulația s-a produs, în data de 19 august, pe DN39, șoseaua care leagă Vama Veche de 2 Mai. Opt tineri care se întorceau de la o petrecere au fost loviți în plin de un șofer în vârstă de 19 ani, care consumase un coctail de droguri. Doi dintre aceștia și-au pierdut viața.

După mai multe ore de tăcere, autoritățile au recunoscut că șoferul care a provocat cumplita tragedie fusese oprit chiar în acea noapte de un echipaj de poliție, însă a fost lăsat să plece, în ciuda faptului că în mașina acestuia fuseseră găsite droguri. Explicația agenților a fost că nu aveau aparat drugtest pentru a verifica dacă șoferul consumase stupefiante înainte de a se urca la volan. Chiar și în aceste condiții, oamenii legii nu ar fi trebuit să îl lase să plece. Exista posibilitatea ca tânărul să fie dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În plus, presa a descoperit că bolidul nu avea asigurare obligatorie, astfel că nu putea circula pe drumurile publice.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW