Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Patru muncitori de pe șantierul Autostrăzii Moldovei au murit și alți cinci au fost răniți în explozia de la Călimănești / Două victime au fost transportate la spitale din Capitală

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 21 septembrie 2023

Ca urmare a exploziei care a avut loc în noaptea zilei de miercuri, 20 septembrie, în județul Vrancea, s-au înregistrat cinci răniți și patru decese, a informat Ministerul Sănătății. 

Două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafața corporală, respectiv, 40% din suprafața corporală, au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență București și la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” București. Ambii pacienții sunt intubați.

Totodată, trei victime cu leziuni minore au fost evaluate în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Adjud și nu au rămas internate.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri noaptea, după o explozie la o magistrală de gaz din Călimănești, județul Vrancea. În urma incidentului, patru muncitori ai firmei UMB Tehnostrade, care lucrau la construcţia Autostrăzii Moldova și-au pierdut viața, iar alţi cinci au fost răniţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea/ nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW