Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după explozia de la Călimănești, pe Autostrada Moldovei: Am fost și sunt în permanentă legătură cu constructorul

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 21 septembrie 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat joi, 21 septembrie, că niciun cuvânt nu poate alina durerea provocată de pierderea celor dragi în urma exploziei și incendiului de pe Autostrada A7, petrecute în Călimănești, județul Vrancea. Evenimentul tragic a avut loc joi și a dus la pierderea a patru vieți și rănirea a cinci persoane.

Grindeanu a subliniat că este în contact constant cu constructorul Autostrăzii Moldovei și cu autoritățile implicate în intervenția de la locul tragediei.

„Ministrul Transporturilor a precizat că a fost și este în permanentă legătură cu constructorul Autostrăzii Moldovei și cu autoritățile care au intervenit la locul tragediei.

În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi.

În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața 4 muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate.

Ca ministru al Transporturilor am fost și sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei”, a spus Grindeanu într-o postare pe Facebook.

Firma UMB Spedition este cea care lucrează la construcţia Autostrăzii Moldovei.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW