Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Polițistul care accidentat o femeie la Caracal, fiind beat şi sub influenţa substanţelor interzise, reținut de procurori și concediat

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 8 septembrie 2023 Etichete: , , , ,

Agentul în vârstă de 21 de ani, care a provocat un accident rutier în Caracal, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, a fost dat afară din Poliţie. El a fost reținut de procurori și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Așa cum Main News a mai relatat, agentul de poliție era încadrat la Serviciul Transporturi din Constanța, iar vineri seara, superiorii săi au anunțat că i-au suspendat contractul de muncă.

„Vă comunicăm faptul că agentul de poliţie, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, în municipiul Caracal, judeţul Olt, la data de 8 septembrie, i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului”, a transmis  IPJ Constanţa”, potrivit news.ro.

Accidentul produs de tânărul polițist din Constanța s-a înregistrat marți dimineață, 5 septembrie.

Tânărul polițist a încercat să dea vina pe prietena sa

„În jurul orei 05:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt”, a menționat IPJ Olt, pentru Main News.

Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, au menționat reprezentanții IPJ Olt.  El a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Pixabay 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW