Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


O femeie a ajuns internată în spital, bătută fiind de un polițist din Olt care era băut. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și cercetare disciplinară

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 27 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Un agent de poliție din orașul Potcoava, pe nume Nicușor Rotaru, s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe și cu cercetare disciplinară pentru că, în timp ce se afla sub influența alcoolului, ar fi bătut o femeie de 49 de ani.  Femeia din Potcoava a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Sâmbătă o femeie de 49 de ani din Potcoava a sesizat la IPJ Olt că este bătută de o persoană, refuzând să spună cine este. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că femeia se afla în casa unui bărbat și fusese bătută de acesta, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu.

Conform unor surse, bărbatul are 35 de ani și lucrează ca polițist din anul 2006.

Olt Alert

În urma verificărilor s-a descoperit că cei doi se cunoșteau, femeia mergând frecvent la locuința acestuia.

IPJ Olt a dispus cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate față de polițistul care a agresat-o pe femeie.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Conform presei locale, femeia a ajuns acasă la polițist ca să-i zugrăvească casa însă a fost bătută crunt de bărbat, stropită cu alcool și amenințată cu moartea. Femeia a declarat pe patul de spital că agentul a vrut „să aibă relații” cu ea.

„Prima dată m-a chemat să îi spun cât îi iau pe cameră dacă îi dau cu lavabilă. Pe urmă au tras de mine, mi-au rupt hainele, m-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. Îl cheamă Rotarul Nicolae, de la Post de la Potcoava. A tras de mine, a dat cu picioarele și cu vătraiul în mine, a vrut să mă taie cu cuțitul. Acolo mai era cumnatu-meu Gheorghe, stăteau acolo la băut, și încă o fată, Cezarina.

M-au rugat să beau cu ei, le-am spus că nu beau și au aruncat pe mine cu bere, cu coniac. Polițaiul a început să strice în gura mare că eu l-am omorât pe berbatu-meu și pe copil și că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap, ies cu picioarele înainte, moartă”, a spus femeia pe patul de spital.

 

sursa foto: Facebook/Olt Alert

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/dosar-penal-pe-numele-unui-politist-din-olt-pentru-ca-ar-fi-batut-o-femeie-baut-fiind/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/dosar-penal-pe-numele-unui-politist-din-olt-pentru-ca-ar-fi-batut-o-femeie-baut-fiind/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW