Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Alt incident la Spitalul Urziceni. Un tânăr a murit la scurt timp după ce a fost consultat la această unitate medicală

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 31 iulie 2023 Etichete: , , , , , ,

Poliția Ialomița a deschis, luni, 31 iulie, o anchetă, după ce un bărbat de 32 de ani a fost găsit mort, în propria locuință, la scurt timp după ce a fost consultat de medicii de la Spitalul Urziceni din județul Ialomița. Anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei, însă, se fac cercetări pentru o posibilă neglijență în serviciu și ucidere din culpă. 

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fierbinţi Târg au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinţii de Jos, ar fi decedat în locuinţa sa. Din verificările efectuate a reieşit că pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopţii trecute, la o unitate medicală din municipiul Urziceni(n.r. spitalul Urziceni)unde a primit îngrijri medicale, ulterior, revenind la domiciliu, unde a decedat”, a transmis IPJ Ialomița.

Potrivit surselor Main News, tânărul care s-a prezentat la Spitalul Urziceni ar fi avut semnele unui infarct.

Ministrul Sănătății: „Demisia de onoare sau demiterea managerului Spitalului Urziceni”

Cazul tânărului care a fost consultat la Spitalul Urziceni și a decedat acasă nu este singurul incident de la această unitate medicală. O femeie a fost nevoită să nască în curtea Spitalului Urziceni, asistată de Ambulanța Ialomița, întrucât nu era niciun ginecolog de gardă luni dimineața, la această unitate medicală, aflată în subordinea Primăriei Urziceni. Poliția face cercetări și în acest caz, iar Ministerul Sănătății a transmis că a derulat o anchetă distinctă de cea a oamenilor legii.

„O demisie de onoare sau o demitere a managerului acestei unităţi medicale de către primarul din Urziceni cred că este şi morală şi potrivită”, a precizat ministrul Alexandru Rafila. Mai multe detalii despre cazul femeii care a născut pe trotuar, în curtea Spitalului Urziceni, puteți citi aici.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW