Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Incendiu la acoperişul a trei case din Sectorul 3 al Capitalei / Patru persoane au fost asistate medical UPDATE

By news.ro , in Stirile zilei , at 26 iulie 2023

Incendiul care a pornit, miercuri, la acoperişurile a trei case din zona Muncii din Sectorul 3 al Capitalei a afectat în total 17 proprietăţi, iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Între timp, focul a fost localizat, efectivul pompierilor fiind redus.

UPDATE ”Până în acest moment, au fost asistate medical 4 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusa la fum, o persoana cu puseu hipertensiv şi o persoană cu o plagă tăiată la unul din membrele superioare)”, anunţă, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că în urma incendiului suprafaţa totală afectată este de aproximativ 700 mp.

”Din datele provizorii, au fost afectate 17 proprietăţi”, a mai transmis sursa citată.

Între timp, numărul autospecialelor care acţionează la faţa locului a fost redus, întrucât incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingere.

Focul a pornit, miercuri, la acoperişurile a trei case din zona Muncii din Sectorul 3 al Capitalei.

UPDATE – Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, 4 echipaje SABIF şi 8 ambulanţe SMURD.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe intrarea Sectorului din municipiul Bucureşti. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului a 3 case. Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele două persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum)”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

În prezent pompierii lucrează la localizarea incendiului.

Potrivit sursei citate, accesul autospecialelor se realizează cu dificultate. Au fost alertate 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, decarcerarea şi 3 ambulanţe SMURD.

Sursa foto: ISU București-Ilfov

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW